Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Slovenská pochúťka

ingrediencie

500 g
sviečkovica
500 g
teľacie stehno
500 g
bravčové stehno
100 g
bravčová masť
100 g
husacia masť
500 g
cibuľa
50 g
feferónka
30 g
soľ
2 g
chilli korenie
10 g
mletá paprika
20 ks
zemiakové placky
500 g
sterilizované šampiňóny

postup

1.
Mäso nakrájame na kúsky, osolíme a okoreníme. Primiešame mletú papriku a vložíme na drobno pokrájanú cibuľu zpenenú na masti.
2.
Mäso orestujeme, pridáme nakrájané šampiňóny a necháme dusiť.
3.
Mäsom naplníme upčené zemiakové placky, ktoré preložíme.
4.
Potierame husacou masťou a podávame s feferónkami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.