Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Slovenská pochúťka

ingrediencie

500 g
sviečkovica
500 g
teľacie stehno
500 g
bravčové stehno
100 g
bravčová masť
100 g
husacia masť
500 g
cibuľa
50 g
feferónka
30 g
soľ
2 g
chilli korenie
10 g
mletá paprika
20 ks
zemiakové placky
500 g
sterilizované šampiňóny

postup

1.
Mäso nakrájame na kúsky, osolíme a okoreníme. Primiešame mletú papriku a vložíme na drobno pokrájanú cibuľu zpenenú na masti.
2.
Mäso orestujeme, pridáme nakrájané šampiňóny a necháme dusiť.
3.
Mäsom naplníme upčené zemiakové placky, ktoré preložíme.
4.
Potierame husacou masťou a podávame s feferónkami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...