Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Slovenská pochúťka

ingrediencie

500 g
sviečkovica
500 g
teľacie stehno
500 g
bravčové stehno
100 g
bravčová masť
100 g
husacia masť
500 g
cibuľa
50 g
feferónka
30 g
soľ
2 g
chilli korenie
10 g
mletá paprika
20 ks
zemiakové placky
500 g
sterilizované šampiňóny

postup

1.
Mäso nakrájame na kúsky, osolíme a okoreníme. Primiešame mletú papriku a vložíme na drobno pokrájanú cibuľu zpenenú na masti.
2.
Mäso orestujeme, pridáme nakrájané šampiňóny a necháme dusiť.
3.
Mäsom naplníme upčené zemiakové placky, ktoré preložíme.
4.
Potierame husacou masťou a podávame s feferónkami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hrušky
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Jeden z mnohých druhov jesenného ovocia, ktoré sa môže pýšiť skvelou chuťou, jemnou vôňou a liečivou silou. Ak sa...
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...