Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Slovenská pochúťka

ingrediencie

500 g
sviečkovica
500 g
teľacie stehno
500 g
bravčové stehno
100 g
bravčová masť
100 g
husacia masť
500 g
cibuľa
50 g
feferónka
30 g
soľ
2 g
chilli korenie
10 g
mletá paprika
20 ks
zemiakové placky
500 g
sterilizované šampiňóny

postup

1.
Mäso nakrájame na kúsky, osolíme a okoreníme. Primiešame mletú papriku a vložíme na drobno pokrájanú cibuľu zpenenú na masti.
2.
Mäso orestujeme, pridáme nakrájané šampiňóny a necháme dusiť.
3.
Mäsom naplníme upčené zemiakové placky, ktoré preložíme.
4.
Potierame husacou masťou a podávame s feferónkami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?