Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Slovenská pochúťka

ingrediencie

500 g
sviečkovica
500 g
teľacie stehno
500 g
bravčové stehno
100 g
bravčová masť
100 g
husacia masť
500 g
cibuľa
50 g
feferónka
30 g
soľ
2 g
chilli korenie
10 g
mletá paprika
20 ks
zemiakové placky
500 g
sterilizované šampiňóny

postup

1.
Mäso nakrájame na kúsky, osolíme a okoreníme. Primiešame mletú papriku a vložíme na drobno pokrájanú cibuľu zpenenú na masti.
2.
Mäso orestujeme, pridáme nakrájané šampiňóny a necháme dusiť.
3.
Mäsom naplníme upčené zemiakové placky, ktoré preložíme.
4.
Potierame husacou masťou a podávame s feferónkami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.