Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cibuľová pizza s baby špenátom

2
porcie
45
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

130 g
celozrnná špaldová múka
30 ml
olivový olej
60 ml
vlažná voda
1/2 KL
rozmarín
1 KL
soľ

Náplň

5 PL
paradajkové pyré
100 g
šunka
5 ks
cibuľa
1 ks
baby špenát
10 ks
čierne olivy
50 g
biele tofu

postup

2.
Hotové cesto dáme na 15 minút do chladničky, pokým pripravíme náplň. Cibule pokrájame na mesiačiky a osmažíme na 1 PL oleja dohneda. K osmaženej cibuli pridáme baby špenát a dusíme 10 minút. Ochutíme trochou chilli a soľou.
4.
Cesto potrieme paradajkovým pyré, obložíme šunkou a cibuľovou zmesou.
5.
Nakoniec ozdobíme rozpolenými olivami a plátkami tofu syra. Pečieme pri teplote 200 stupňov cca 30 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.