Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teľacie medailónky Hornád

ingrediencie

1500 g
teľacie stehno
150 g
olej
200 g
sterilizované šampiňóny
200 g
cibuľa
30 g
soľ
1 g
kari korenie
10 g
mletá paprika
340 g
kečup
150 g
smotana
150 ml
červené víno

postup

1.
Z teľacieho stehna nakrájame plátky o váhe 50 g, osolíme, opečieme z oboch strán na oleji.
2.
Do zpenenej cibuľky pridáme mletú papriku, šampiňóny, kečup, kari korenie, červené víno a smotanu. Povaríme.
3.
Touto zmesou zdobíme vrch medailónkov.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...