Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teľacie medailónky Hornád

ingrediencie

1500 g
teľacie stehno
150 g
olej
200 g
sterilizované šampiňóny
200 g
cibuľa
30 g
soľ
1 g
kari korenie
10 g
mletá paprika
340 g
kečup
150 g
smotana
150 ml
červené víno

postup

1.
Z teľacieho stehna nakrájame plátky o váhe 50 g, osolíme, opečieme z oboch strán na oleji.
2.
Do zpenenej cibuľky pridáme mletú papriku, šampiňóny, kečup, kari korenie, červené víno a smotanu. Povaríme.
3.
Touto zmesou zdobíme vrch medailónkov.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hrušky
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Jeden z mnohých druhov jesenného ovocia, ktoré sa môže pýšiť skvelou chuťou, jemnou vôňou a liečivou silou. Ak sa...
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...