Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Domáci kinder mliečny rez

ingrediencie

4 ks
vajce
4 PL
cukor
3 PL
polohrubá múka
3 PL
olej
1 PL
kakao
1 PL
kypriaci prášok do pečiva DrOetker

Na plnku

250 g
Mascarpone
250 g
jemný tvaroh
1 ks
vanilkový cukor DrOetker
2 PL
práškový cukor
2 PL
citrónová šťava

postup

1.
Upečieme si kakaové cesto. Vajíčka vyšľaháme s cukrom. Postupne pridávame olej, múku s kakaom a kypriacim práškom. Cesto nalejeme na vymastený plech a pečieme asi 15 minút pri 170 stupňoch.
2.
Pripravíme si plnku - všetky suroviny spolu dôkladne premiešame, aby nám vznikla jemná hmota. Upečené cesto rozrežeme na polovicu. Na vrch jedného cesta natrieme plnku a prikryjeme ho druhým cestom. Dáme schladiť na niekoľko hodín.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
katik030
12.7.2014 19:51 | |
+5 -1
Tieto množstvá sú na menší až stredne veľký plech
bobka07
12.7.2014 21:31 | |
+4 -0
Aj za takuto odpoved dakujem (y)
bobka07
12.7.2014 18:05 | |
+4 -1
Receptik vypada velmi dobry, len sa mi zda, ze cesta je akosi malo. Na aky velky - maly plech treba dat piect, prosim?
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...