Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rýchly tvarožník

8
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
krémový syr napr Lučina
250 g
jemný tvaroh
2 ks
vajce
1 ks
vanilkový cukor DrOetker
120 g
hnedý cukor
60 g
detská krupica
30 g
špaldová hladká múka
60 ml
kefír
podľa chuti
drobné ovocie

postup

1.
V nádobe vymiešame pomocou šľahača krémový syr s tvarohom, hnedým a vanilkovým cukrom. K hmote ešte prisypeme múku, krupicu a nakoniec pridáme kefír a vajcia.
2.
Toto tvarohové cesto síce bude mať hutnejšiu konzistenciu, ale netreba sa toho báť. Cesto vylejeme do okrúhlej keramickej formy a rovnomerne rozotrieme.
3.
Na vrch uložíme ovocie (čučoriedky, ríbezle, černice,..) a dáme piecť do vyhriatej rúry na 180 stupňov. Koláč sa pečie 25 – 35 minút (záleží od typu rúry). Po vychladnutí podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...