Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teľacie mäso na rasci

ingrediencie

1400 g
teľacie mäso
120 g
masť
40 g
múka
podľa chuti
soľ
podľa chuti
rasca

postup

1.
Na kocky pokrájané mäso osolíme, posypeme rascou a dáme pražiť na masť.
2.
Potom ho trochu podlejeme vodou a dusíme.
3.
Mäkké zaprášime múkou a povaríme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Pripravte si tieto zakrútené dobroty z kysnutého cesta. Sú ako stvorené na raňajky a deťom do školy na desiatu...
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.