Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teľacie mäso na rasci

ingrediencie

1400 g
teľacie mäso
120 g
masť
40 g
múka
podľa chuti
soľ
podľa chuti
rasca

postup

1.
Na kocky pokrájané mäso osolíme, posypeme rascou a dáme pražiť na masť.
2.
Potom ho trochu podlejeme vodou a dusíme.
3.
Mäkké zaprášime múkou a povaríme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Snickers tyčinka
Maškrty zo Snickersky
Maškrty zo Snickersky
Niektoré tyčinky sú tak famózne, že dezerty z nich jednoducho musia byť ešte lepšie.
omelety
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Vajce jedávame pomerne často. Striedame prepeličie a slepačie. Najčastejšie slepačie z fariem, domáce. V porovnaní...