Pridať recept

Dusené patizóny so zeleninou

ingrediencie

trochu
olej
60 g
cibuľa
400 g
patizóny
200 g
sladká červená paprika
200 g
paradajky
200 g
zemiaky
podľa chuti
soľ
3 strúčiky
cesnaku
podľa chuti
mleté čierne korenie

postup

1.

Patizóny očistíme od šupky a jadier, nakrájame na kocky. Na oleji speníme cibuľu, pridáme patizóny, umyté a nakrájané papriky, osolíme a okoreníme.

 
2.

Potom pridáme roztlačený cesnak, trochu vody a dusíme. Neskôr pridáme na kocky nakrájané zemiaky a paradajky. Všetko spolu dusíme. Podávame ako prílohu k mäsu.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.