Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Brownies so šľahačkou

16
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
várová čokoláda
250 g
maslo
250 g
práškový cukor
175 g
hladká múka špeciál
4 ks
vajcia
1/2 balíček
prášok do pečiva DrOetker
1 hrsť
sekaných vlašských orechov
200 ml
ríbezľový džem
1 ks
šľahačka v prášku DrOetker

postup

1.
Vo vodnom kúpeli rozpustíme čokoládu na hladkú hmotu. Pridáme cukor, rozmiešame a varíme kým sa nerozpustí a zmes nebude dôkladne spojená.
2.
Dáme dolu z ohňa, pridáme múku s práškom do pečiva, vajíčka a miešame, kým nevznikne úplne hladká hmota. Nakoniec pridáme posekané orechy.
3.
Pečieme v tortovej forme priemer 26 cm, ktorú vymastíme a vysypeme múkou. Teplota 180°C 25 minút.
4.
Necháme vychladnúť, potrieme ríbezľovým džemom podľa chuti. Ozdobíme šľahačkou podľa vlastnej fantázie. Pokrájame a podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...