Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Krkovička s pečenou zeleninou

4
porcie
70
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
bravčová krkovička
2 ks
farebná paprika
8 ks
paradajka
2 ks
cibuľa
1 ks
cuketa
6 ks
paradajka
5 strúčikov
cesnak
1 štipka
soľ
1 štipka
mleté čierne korenie
podľa chuti
vegeta
trochu
olivový olej

postup

1.

Bravčovú krkovičku umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky. Mäso trochu vyklepeme, dochutíme soľou a opečieme na grilovacej panvici z oboch strán. Opečené mäso preložíme na plech.

2.

K mäsu pridáme očistenú a na väčšie kúsky nakrájanú zeleninu, ktorú osolíme, pokvapkáme olivovým olejom a dáme piecť do rúry.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?
Langoš
Top 5 receptov na langoše
Top 5 receptov na langoše
Jeden z najstarších fastfoodov v piatich najobľúbenejších variáciách.
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.