Pridať recept

Špagetová frittata

8
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
špagety
4 ks
vajce
50 g
parmezán
1 ks
diétna saláma
60 g
maslo

postup

1.
Špagety varíme vo veľkom hrnci v posolenej vode asi 10 minút domäkka, ale nesmú byť lepkavé. Dobre ich scedíme.
 
2.
Vo veľkej mise vyšľaháme vajcia, pridáme parmezán, pokrájanú salámu, soľ a pomleté čierne korenie. Všetko premiešame so špagetami.
3.
Polovicu masla roztopíme v panvici s priemerom 23 cm a pridáme zmes špagiet. Prikryjeme a na slabom ohni chvíľu dusíme, aby bol spodok zmesi chrumkavý a zlatistý.
4.
Vyklopíme na tanier, v panvici roztopíme zvyšok masla a zmes dopečieme z druhej strany pri 180° C. Frittatu podávame teplú a pokrájanú na trojuholníky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať