Artičoková frittata
8
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
30
g
maslo
2
ks
pór
1
strúčik
cesnaku
6
ks
vajce
100
g
artičoky
trochu
citrónová šťava
postup
1.
Maslo roztopíme v panvici s priemerom 20 cm s nelepivým dnom, pridáme pór a cesnak a pražíme domäkka. Rovnomerne rozložíme po panvici.
2.
Vajcia zľahka vyšľaháme, posolíme a ochutíme čiernym korením. Pridáme ich do panvice a na povrch poukladáme artičoky. Pražíme na slabom ohni, kým vajcia nestuhnú. Občas panvicou potrasieme, aby sa vajcia roztiekli po celom dne.
3.
Masu vložíme do horúcej rúry a necháme do zlatista zapiecť. Pokrájame na trojuholníky a trochu pokvapkáme citrónovou šťavou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.