Pridať recept

Lúpané pagáče

ingrediencie

800 g
krupicová múka
350 g
masť
podľa chuti
soľ
podľa chuti
ocot

postup

1.
Z múky, vody, soli a trochy octu pripravíme závinové cesto, ktoré necháme stáť 15 min pod teplou rajnicou.
 
2.
Na pomúčenom obruse cesto vytiahneme, polejeme roztopenou masťou, osolíme a stočíme.
3.
Stočené cesto skrútime do kotúča a dáme piecť na vymastený plech.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Maslový popcorn
Poznáme ho všetci, ale pripraviť ho vie málokto! Toto sú najčastejšie chyby pri príprave popcornu, takto sa vždy podarí
Chcete si k filmu pripraviť vlastný popcorn, ale nakoniec máte zničený hrniec a spálené pukance? Dajte si pozor...
Cesnakovo – šunkové rolky
Cesnakovo – šunkové rolky: Zmiznú skôr, ako stihnú vychladnúť
Kysnuté cesto potreté nátierkou z masla, čerstvej pažítky a voňavého cesnaku zrolované spolu so šunkou a syrom.
Slané chuťovky na Silvestra: Zbierka najlepších receptov na silvestrovské pohostenie pre každú návštevu. Inde
Slané chuťovky na Silvestra: Zbierka najlepších receptov na silvestrovské pohostenie pre každú návštevu. Inde už nehľadajte, tu sú všetky!
Výborné slané chuťovky na záver roka, ktoré u nás nikdy nechýbajú. Vyberte si z našej bohatej ponuky receptov.