Pridať recept

Talianske mäsové gulôčky

25
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
hovädzie mäso
1 ks
cibuľa
1 strúčik
cesnaku
1/2 šálka
biela strúhanka
40 g
olivy
1 PL
oregano
1 PL
posekaná petržlenová vňať
trochu
olej na vyprážanie
2 šálky
omáčka bolognese

postup

1.
Mäso pomelieme, premiešame s pokrájanou cibuľou a cesnakom, strúhankou, olivami, oreganom, petržlenovou vňaťou, soľou a mletým čiernym korením podľa chuti. Dobre premiesime rukami.
 
2.
Z masy tvarujeme guľôčky navlhčenými rukami. V panvici rozohrejeme trochu oleja a guľôčky po dávkach vyprážame jemne do hneda. Polejeme omáčkou bolognese a podávame horúce.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať