Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zmrzlinový dezert Malý tučniak

4
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

Big Milk Trio Caribiana
oblátka
kivi
sultánky
žltý melón
ovocie
čerstvá mäta

postup

1.
Nakrájajte kivi na plátky. Potom spravte rez do jedného plátku pozdĺžne, na polovicu.
2.
Odkrojte 2 okrúhle plátky z melóna a tým vyrobíte tučniakovi chodidlá.
3.
Použite vanilkovú zmrzlinu Big Milk Trio Caribiana, vyformujte veľký kopček a umiestnite ho do stredu taniera tak, aby spod neho vytŕčali melónové chodidlá.
4.
Na kopček vanilkovej zmrzliny umiestnite kopček čokoládovej zmrzliny.
5.
Dokončite tučniaka malým kopčekom kokosovej zmrzliny navrchu.
6.
Vykrojte 2 trojuholníky z oblátky a umiestnite ich na kopček kokosovej zmrzliny a vytvarujte otvorený zobák. Zo sultánok vytvorte oči.
7.
Umiestnením kúskov kivi na obe strany čokoládovej zmrzliny vytvoríte plutvy. Dekorujte dezert mätou a Vašim obľúbeným ovocím.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...