Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zmrzlinový dezert Sova

4
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

Big Milk Trio Caribiana
čerstvé čučoriedky
1 ks
nugátová oblátka
1 ks
jahoda
čerstvá mäta

postup

1.
Kopček čokoládovej zmrzliny z jednej strany zarovnajte a oválnou stranou posaďte na tanier.
2.
Takto vytvorte kopček kokosovej zmrzliny a plochou stranou posaďte na čokoládový kopček.
3.
Vykrojte dva veľké trojuholníky z nugátovej oblátky – krídla. Umiestnite ich po stranách.
4.
Prekrojením čučoriedky vytvoríte oči. Nad oči umiestnite malé listy mäty.
5.
Z nugátovej oblátky vykrojte tri malé trojuholníky. Dva z nich umiestnite nad oči a sove tak pristrojíte uši a posledný použite ako zobák, umiestnením medzi oči.
6.
Prekrojte jahodu pozdĺžne na polovicu. Umiestnite ich k zmrzline tak, aby vznikli nožičky.
7.
Dekorujte dezert mätou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...