Pridať recept

Polosušené paradajky

64
porcií
111
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

16 ks
cherry paradajky
3 PL
sekaný tymian
2 PL
olivový olej
1 strúčik
cesnaku

postup

1.
Rúru predhrejeme na 160 °C. Paradajky rozštvrtíme po dĺžke a položíme kožou nadol na mriežku v pekáči.
 
2.
Posypeme 1 lyžičkou soli a po 1 lyžičke drveného čierneho korenia a tymiánu. Pečieme 2 a pol hodiny. Občas paradajky skontrolujeme, či sa náhodou nepripaľujú.
3.
Polejeme ich olejom a necháme vychladnúť. Paradajky poukladáme do sterilizovaného pohára spolu s ľubovoľným nálevom, so strúčikom cesnaku a uzavrieme. Podávame ako prílohu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
AEG
Horúca, intenzívna alebo vlhká para?
Vláčne zvnútra, krehké a chrumkavé na povrchu? S parnou rúrou sa vám také jedlo podarí. Bežná rúra obklopí...
pripravené v pare
Ako pripraviť dokonalý steak?
Inšpirujte sa receptom šéfkuchára Antonína Bradáča a doplňte steak bylinkovým maslom.
AEG recept
Šalát z červenej repy s čakankou a kozím syrom
Červená repa skombinovaná s kozím syrom je obľúbená klasika. Na osvieženie pridajte čakanku a syr obaľte...
zeleninová krémová polievka
Aj vám chutia výdatné krémové polievky?
Skúste zeleninovú krémovú polievku z multifunkčnej parnej rúry s chrumkavou šošovicou beluga a sladkými zemiakmi.
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Všetci ju kupujeme, ale takmer nikto ju nerobí správne! Dodržiavajte toto a užívajte si všetky jej benefity
Všetci ju kupujeme, ale takmer nikto ju nepripravuje správne! Dodržiavajte toto a užívajte si všetky jej benefity
Aj vy patríte k ľudom, ktorí v obchodoch siahajú po zdravších potravinách? Ku zdravému stravovaniu jednoznačne...