Pohánková kaša
10
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
700
g
pohánka
1
liter
vriaca voda
500
g
zemiaky
100
g
masť
100
g
cibuľa
podľa chuti
soľ
podľa chuti
majorán
trochu
mleté čierne korenie
1
ks
cesnaku
postup
1.
Čistú pohánku zalejeme vriacou vodou a necháme stáť zakrytú asi 30 min.
2.
Potom pridáme k nej uvarené pretlačené zemiaky, soľ, majorán, čierne korenie, postrúhaný cesnak a na masti opraženú cibuľu. Všetko dobre premiešame.
3.
Keď je kaša veľmi sypká, pridáme do nej ešte vriacej vody, aby sa dobre roztierala.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.