Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Slovenská praženica

ingrediencie

1 liter
mlieko
5 ks
vajce
100 g
múka
150 g
masť
podľa chuti
soľ

postup

V mlieku rozmiešame vajcia, múku, soľ a vylejeme na horúcu masť a miešame, kým zmes nezhustne.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Kadinka70
21.5.2018 12:21 | |
+0 -0
Bud som ja niečo pokašlala ale mám z toho kašu. šla som podla receptu..
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?