Pridať recept

Pizza slimáci

20
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
anglická slanina
1 ks
vajce
1 ks
kyslá kapusta
1 ks
lístkové cesto
múka na posypanie pracovnej dosky
podľa chuti
grilovacie korenie

postup

1.
Vyvaľkáme na pomúčenej pracovnej doske lístkové cesto na tenký plát. Na cesto rozložíme plátky anglickej slaniny a vymačkanou kyslou kapustou a zvinieme do závinu.
 
2.
Nakrájame ho na asi 1,5 cm silné plátky a poukladáme narezanou plochou na plech vyložený papierom na pečenie. Potrieme vyšľahaným vajíčkom, posypeme grilovacím korením a v predhiatej rúre upečieme do zlata.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Taliansky dezert Diplomatico
Všetci pýtajú recept: Lístkové cesto a tá najkrémovejšia plnka, talianske DIPLOMATICO je jednoznačný favorit
Tento exkluzívny recept z talianskej kuchyne poteší najmä milovníkov krémových dezertov. Musíte ho jednoznačne vyskúšať.
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
TOP
Nález z antických Pompejí ohúril svet: Našli fresku s prvou pizzou Hawaii?
Nález z antických Pompejí ohúril svet: Našli fresku s prvou pizzou Hawaii?
Budú sa prepisovať dejiny gastronómie? Túto otázku si len nedávno položili viacerí odborníci po tom, ako...
Cesnakovo – šunkové rolky
Cesnakovo – šunkové rolky: Zmiznú skôr, ako stihnú vychladnúť
Kysnuté cesto potreté nátierkou z masla, čerstvej pažítky a voňavého cesnaku zrolované spolu so šunkou a syrom.
Robíte to aj vy? Tak pozor, prečo by sa surové cesto nemalo jesť? Nejde o vajcia!
Robíte to aj vy? Tak pozor, prečo by sa surové cesto nemalo jesť? Nejde o vajcia!
A čo vy? Ochutnávate surové cesto počas vianočného pečenia? Toto je dôvod, prečo by ste tak už nemali robiť!