Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Lososové kúsky s kôprom

2
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

100 ml
smotana
300 g
losos
maslo
soľ
kôpor

postup

1.
Čerstvého lososa zbavíme kože a na krájame na rovnaké časti. Mäso zľahka osolíme a vložíme do panvice s rozohriatym maslom.
2.
Kúsky rybieho mäsa ľahko opečieme a ihneď zalejeme troškou smotany. Smotanu necháme speniť a môžeme servírovať. Porcie rybieho mäsa v smotane na tanieri posypeme čerstvo nasekaným kôprom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Sušené slivky
Sušené ovocie je zdravé, stačí si ho dopriať s mierou!
Sušené ovocie je zdravé, stačí si ho dopriať s mierou!
Medzi najstaršie spôsoby spracovania ovocia patrí sušenie, pretože takýmto spôsobom sa podstatne predĺži doba jeho...
Zemiakové placky
Zemiakové placky 10 x inak
Zemiakové placky 10 x inak
Čo dnes na večeru? Ľahká a chutná pomoc v podobe tradičných i menej tradičných podlesníkov.
French crepes
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Flambovanie má základ vo francúzskom slove “ flamber“, čo v preklade znamená horieť. Tento spôsob úpravy jedla patrí...