Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cuketovo-broskyňový koláč s kokosovou posýpkou

4
porcie
35
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

3 ks
vajce
120 g
cukor
1 ks
vanilkový cukor
1 ks
cuketa
1 ks
mrkva
3 PL
rum
100 g
maslo
70 g
slnečnicové semienko
1 KL
škorica
2 PL
kakao
200 g
múka polohrubá
3 KL
kypriaci prášok do perníka
400 g
zavárané broskyne

Posýpka

100 g
múka polohrubá
80 g
cukor
40 g
kokos
80 g
maslo

postup

1.
Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny. Pridáme rozpustené maslo a vanilkový cukor.
3.
K vyšľahaným vajciam pridáme rum, kakao, škoricu a opatrne primiešame cuketu s mrkvou. Nakoniec pomaly prisypeme múku zmiešanú s práškom do perníka a slnečnicové semienka.
4.
Tortovú formu s priemerom 25 cm vymažeme maslom a vysypeme múkou. Cesto vylejeme do formy, uložíme na neho rozpolené broskyne a posypeme kokosovou posýpkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...