Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zemiaky so zápražkou

ingrediencie

2500 g
zemiaky
150 g
masť
100 g
múka
100 g
cibuľa
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie

postup

1.
Čisté a na kolieska pokrájané zemiaky dáme variť do osolenej vody. Vody má byť toľko, čo zakryje zemiaky.
2.
Z masti a múky pripravíme zápražku, pridáme do nej nadrobno posekanú cibuľu a popražíme.
3.
Uvarené zemiaky vložíme do nej, okoreníme a potlačíme na kašu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Olivovy olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Na pultoch je dnes na výber také množstvo olivových olejov, že nájsť medzi nimi tie naozaj kvalitné môže byť skutočný...
Maďarský guláš
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Slovenská ryža ako súčasť potravinových zásob dávnych dobyvateľských výprav až po nezameniteľnú prílohu k hovädziemu...
Plnená paprika
Najlepšia plnená paprika
Najlepšia plnená paprika
Najchutnejšia paprika je tá plnená. A tá úplne najlepšia sa pripravuje v slovenských kuchyniach na maďarských základoch.