Baraní závin
10
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1000
g
baranie stehno
500
g
bravčový bôčik
30
g
cesnaku
300
g
cibuľa
50
g
hladká múka
30
g
soľ
10
g
korenie
postup
1.
Baranie stehno rozrežeme, naklepeme, potrieme rozotreným cesnakom, plátky bôčiku rovnomerne poukladáme na stehno, stočíme závin, zaviažeme ho a pečieme na cibuľke.
2.
Šťavu vydusíme, zaprášime múkou, zalejeme vývarom a povaríme. Ako prílohu podávame zemiakové knedle alebo opekané zemiaky.
Podobné recepty
Kura na paprike: EXPRESNÝ obed pre celú rodinu, mäso sa rozplýva na jazyku a omáčka je krásne krémová
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.