Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pečený mandľový feta syr

ingrediencie

75 g
mandle
30 ml
citrónová šťava
65 ml
voda
1,5 PL
olivový olej
1 strúčik
cesnak
1/2 KL
soľ

postup

1.
Všetky ingredience rozmixujeme na jemný a hladký krém (mixujte kľdune aj niekoľko minút)
2.
Pripravte si misku a jemnú tkaninu. Do misy dajte sitko, tkaninu a vlejte hmotu. Zviažte, vytlačte všetku šťavu a nechajte 12 hodín v chlade odpočívať.
3.
Rúru predherte na 180°C, syr vyberte z tkaniny a presuňte na pekáč. Pečte zhruba 45 minút, kým získa syr zlatistú farbu a chrumkavú kôrku.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...