Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pečené morčacie prsia s fazuľkou a cibuľou

8
porcií
45
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
morčacie prsia
500 g
zelené fazuľky
5 ks
cibuľa
3 PL
maslo

Marináda

5 PL
olivový olej
2 PL
plnotučná horčica
1 KL
tekuté chilli
1 KL
soľ
1 KL
tymian
1 KL
cesnak sušený

postup

2.
Morčacie prsia priečne rozkrojíme na tenké plátky a z oboch strán ich osolíme.
4.
Mäso zprudka opečieme na panvici a preložíme ho potom na vymazaný pekáč. Zaleme trochou vody a dáme piecť na 15 minút do rúry pri teplote 180 stupňov.
5.
Medzitým si osmažíme na masle cibuľu nakrájanú na mesiačiky.
6.
K osmaženej cibuli pridáme mrazené fazuľky a dusíme 10 minút.
7.
Po 15-tich minútach pridáme fazuľkovú zmes k mäsu a pečieme ďalej pri teplote 200 stupňov 15 minút. Dobrú chuť !
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.