Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pečené morčacie prsia s fazuľkou a cibuľou

8
porcií
45
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
morčacie prsia
500 g
zelené fazuľky
5 ks
cibuľa
3 PL
maslo

Marináda

5 PL
olivový olej
2 PL
plnotučná horčica
1 KL
tekuté chilli
1 KL
soľ
1 KL
tymian
1 KL
cesnak sušený

postup

2.
Morčacie prsia priečne rozkrojíme na tenké plátky a z oboch strán ich osolíme.
4.
Mäso zprudka opečieme na panvici a preložíme ho potom na vymazaný pekáč. Zaleme trochou vody a dáme piecť na 15 minút do rúry pri teplote 180 stupňov.
5.
Medzitým si osmažíme na masle cibuľu nakrájanú na mesiačiky.
6.
K osmaženej cibuli pridáme mrazené fazuľky a dusíme 10 minút.
7.
Po 15-tich minútach pridáme fazuľkovú zmes k mäsu a pečieme ďalej pri teplote 200 stupňov 15 minút. Dobrú chuť !
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?