Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Slovenská kapustnica s klobásou

ingrediencie

700 g
kyslá kapusta
150 g
cibuľa
120 g
hladká múka
50 g
rajčiakový pretlak
2 g
mleté čierne korenie
200 g
údené bravčové koleno
120 g
bravčová masť
100 g
zeler
8 g
mletá sladká paprika
15 g
cesnak
20 g
polievkové korenie
200 g
klobása
50 g
ocot

postup

1.
Koleno dáme variť, neskôr pridáme kapustu a spolu uvaríme.
2.
Na rezance pokrájaný zeler opražíme, pridáme postrúhaný cesnak, rajčinový pretlak, papriku, múku a premiešame, popražíme a dáme do uvarenej kapusty a spolu ešte povaríme.
3.
Napokon podľa chuti okyslíme a dáme vykostené, pokrájané koleno, na kolieska pokrájanú a na masti opečenú klobásu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...
jablko
(NE) obyčajné jablká!
(NE) obyčajné jablká!
Pochrumkajte si aspoň na jednom jablku denne a budete zdravý ako rybička! O tom, že ovocie a zelenina sú prospešné...