Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Slovenská kapustnica s klobásou

ingrediencie

700 g
kyslá kapusta
150 g
cibuľa
120 g
hladká múka
50 g
rajčiakový pretlak
2 g
mleté čierne korenie
200 g
údené bravčové koleno
120 g
bravčová masť
100 g
zeler
8 g
mletá sladká paprika
15 g
cesnak
20 g
polievkové korenie
200 g
klobása
50 g
ocot

postup

1.
Koleno dáme variť, neskôr pridáme kapustu a spolu uvaríme.
2.
Na rezance pokrájaný zeler opražíme, pridáme postrúhaný cesnak, rajčinový pretlak, papriku, múku a premiešame, popražíme a dáme do uvarenej kapusty a spolu ešte povaríme.
3.
Napokon podľa chuti okyslíme a dáme vykostené, pokrájané koleno, na kolieska pokrájanú a na masti opečenú klobásu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?