Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Slovenská kapustnica s klobásou

ingrediencie

700 g
kyslá kapusta
150 g
cibuľa
120 g
hladká múka
50 g
rajčiakový pretlak
2 g
mleté čierne korenie
200 g
údené bravčové koleno
120 g
bravčová masť
100 g
zeler
8 g
mletá sladká paprika
15 g
cesnak
20 g
polievkové korenie
200 g
klobása
50 g
ocot

postup

1.
Koleno dáme variť, neskôr pridáme kapustu a spolu uvaríme.
2.
Na rezance pokrájaný zeler opražíme, pridáme postrúhaný cesnak, rajčinový pretlak, papriku, múku a premiešame, popražíme a dáme do uvarenej kapusty a spolu ešte povaríme.
3.
Napokon podľa chuti okyslíme a dáme vykostené, pokrájané koleno, na kolieska pokrájanú a na masti opečenú klobásu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kelové závitky
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Listová zelenina je populárna najmä v jari a v lete. Kel má vysokú nutričnú hodnotu a málo kalórií. Pripravte si z neho...
Foodtruck
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Electrolux Foodtruck vybavený multifunkčnými parnými rúrami ukázal, čo dokáže 10. júna 2017 na Gurmán Feste...
Kandizované kvety
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Čerstvé kvety Vám už nemusia zdobiť len stôl vo váze, ale aj taniere, stačí vedieť ako nato! Možno ste už boli...