Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Slovenská kapustnica s klobásou

ingrediencie

700 g
kyslá kapusta
150 g
cibuľa
120 g
hladká múka
50 g
rajčiakový pretlak
2 g
mleté čierne korenie
200 g
údené bravčové koleno
120 g
bravčová masť
100 g
zeler
8 g
mletá sladká paprika
15 g
cesnak
20 g
polievkové korenie
200 g
klobása
50 g
ocot

postup

1.
Koleno dáme variť, neskôr pridáme kapustu a spolu uvaríme.
2.
Na rezance pokrájaný zeler opražíme, pridáme postrúhaný cesnak, rajčinový pretlak, papriku, múku a premiešame, popražíme a dáme do uvarenej kapusty a spolu ešte povaríme.
3.
Napokon podľa chuti okyslíme a dáme vykostené, pokrájané koleno, na kolieska pokrájanú a na masti opečenú klobásu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...