Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Slovenská kapustnica s údeným mäsom

ingrediencie

750 g
údená krkovička
500 g
kyslá kapusta
30 g
sušené huby
500 g
zemiaky
100 g
cibuľa
20 g
cesnak
200 g
bravčová masť
100 g
hladká múka
50 g
mletá červená paprika
10 g
mleté čierne korenie
10 g
feferónka
30 g
soľ
1/2 liter
kyslá smotana

postup

1.
Krkovičku varíme vo vode, pridáme k nej kapustu a neskôr na kocky pokrájané zemiaky.
2.
Urobíme zápražku s cibuľou, zahustíme, pridáme cesnak a všetky pochutiny a povaríme mäso.
3.
Uvarené mäso vykostíme a pokrájame na kocky. Na každú dávku polievky rozdelíme 50 g mäsa a 5 dl kyslej smotany.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?