Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Slovenská kapustnica s údeným mäsom

ingrediencie

750 g
údená krkovička
500 g
kyslá kapusta
30 g
sušené huby
500 g
zemiaky
100 g
cibuľa
20 g
cesnak
200 g
bravčová masť
100 g
hladká múka
50 g
mletá červená paprika
10 g
mleté čierne korenie
10 g
feferónka
30 g
soľ
1/2 liter
kyslá smotana

postup

1.
Krkovičku varíme vo vode, pridáme k nej kapustu a neskôr na kocky pokrájané zemiaky.
2.
Urobíme zápražku s cibuľou, zahustíme, pridáme cesnak a všetky pochutiny a povaríme mäso.
3.
Uvarené mäso vykostíme a pokrájame na kocky. Na každú dávku polievky rozdelíme 50 g mäsa a 5 dl kyslej smotany.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.