Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Slovenská kapustnica s údeným mäsom

ingrediencie

750 g
údená krkovička
500 g
kyslá kapusta
30 g
sušené huby
500 g
zemiaky
100 g
cibuľa
20 g
cesnak
200 g
bravčová masť
100 g
hladká múka
50 g
mletá červená paprika
10 g
mleté čierne korenie
10 g
feferónka
30 g
soľ
1/2 liter
kyslá smotana

postup

1.
Krkovičku varíme vo vode, pridáme k nej kapustu a neskôr na kocky pokrájané zemiaky.
2.
Urobíme zápražku s cibuľou, zahustíme, pridáme cesnak a všetky pochutiny a povaríme mäso.
3.
Uvarené mäso vykostíme a pokrájame na kocky. Na každú dávku polievky rozdelíme 50 g mäsa a 5 dl kyslej smotany.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.