Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Slovenská kapustnica s údeným mäsom

ingrediencie

750 g
údená krkovička
500 g
kyslá kapusta
30 g
sušené huby
500 g
zemiaky
100 g
cibuľa
20 g
cesnak
200 g
bravčová masť
100 g
hladká múka
50 g
mletá červená paprika
10 g
mleté čierne korenie
10 g
feferónka
30 g
soľ
1/2 liter
kyslá smotana

postup

1.
Krkovičku varíme vo vode, pridáme k nej kapustu a neskôr na kocky pokrájané zemiaky.
2.
Urobíme zápražku s cibuľou, zahustíme, pridáme cesnak a všetky pochutiny a povaríme mäso.
3.
Uvarené mäso vykostíme a pokrájame na kocky. Na každú dávku polievky rozdelíme 50 g mäsa a 5 dl kyslej smotany.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kelové závitky
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Listová zelenina je populárna najmä v jari a v lete. Kel má vysokú nutričnú hodnotu a málo kalórií. Pripravte si z neho...
Foodtruck
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Electrolux Foodtruck vybavený multifunkčnými parnými rúrami ukázal, čo dokáže 10. júna 2017 na Gurmán Feste...
Kandizované kvety
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Čerstvé kvety Vám už nemusia zdobiť len stôl vo váze, ale aj taniere, stačí vedieť ako nato! Možno ste už boli...