Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Slovenská kapustnica s údeným mäsom

ingrediencie

750 g
údená krkovička
500 g
kyslá kapusta
30 g
sušené huby
500 g
zemiaky
100 g
cibuľa
20 g
cesnak
200 g
bravčová masť
100 g
hladká múka
50 g
mletá červená paprika
10 g
mleté čierne korenie
10 g
feferónka
30 g
soľ
1/2 liter
kyslá smotana

postup

1.
Krkovičku varíme vo vode, pridáme k nej kapustu a neskôr na kocky pokrájané zemiaky.
2.
Urobíme zápražku s cibuľou, zahustíme, pridáme cesnak a všetky pochutiny a povaríme mäso.
3.
Uvarené mäso vykostíme a pokrájame na kocky. Na každú dávku polievky rozdelíme 50 g mäsa a 5 dl kyslej smotany.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...
jablko
(NE) obyčajné jablká!
(NE) obyčajné jablká!
Pochrumkajte si aspoň na jednom jablku denne a budete zdravý ako rybička! O tom, že ovocie a zelenina sú prospešné...