Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nekysnutý čokoládový pudingoš

ingrediencie

Cesto

300 g
špaldová hladká múka
30 g
cukor
130 ml
sójové mlieko
1 KL
kypriaci prášok do perníka
2 PL
olej
1 ks
vajce
1 ks
vanilkový cukor

Plnka

250 ml
sójové mlieko
1 ks
čokoládový puding
100 g
cukor
100 g
maslo

postup

1.
Z uvedených surovín spracujeme cesto a uložíme na hodinu do chladničky.
2.
Cesto rozdelíme na 2 časti a každú rozvaľkáme do tvaru obdĺžika. Každý časť potrieme čokoládovým pudingom.
3.
Puding: Z mlieka, práškového pudingu a cukru uvaríme hustý puding. Do vychladnutého pudingu pridáme maslo.
4.
Obe cestá stočíme do závinu a potom cez seba prepletieme. Pred pečením potrieme maslom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...