Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nekysnutý čokoládový pudingoš

ingrediencie

Cesto

300 g
špaldová hladká múka
30 g
cukor
130 ml
sójové mlieko
1 KL
kypriaci prášok do perníka
2 PL
olej
1 ks
vajce
1 ks
vanilkový cukor

Plnka

250 ml
sójové mlieko
1 ks
čokoládový puding
100 g
cukor
100 g
maslo

postup

1.
Z uvedených surovín spracujeme cesto a uložíme na hodinu do chladničky.
2.
Cesto rozdelíme na 2 časti a každú rozvaľkáme do tvaru obdĺžika. Každý časť potrieme čokoládovým pudingom.
3.
Puding: Z mlieka, práškového pudingu a cukru uvaríme hustý puding. Do vychladnutého pudingu pridáme maslo.
4.
Obe cestá stočíme do závinu a potom cez seba prepletieme. Pred pečením potrieme maslom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...