Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nekysnutý čokoládový pudingoš

ingrediencie

Cesto

300 g
špaldová hladká múka
30 g
cukor
130 ml
sójové mlieko
1 KL
kypriaci prášok do perníka
2 PL
olej
1 ks
vajce
1 ks
vanilkový cukor

Plnka

250 ml
sójové mlieko
1 ks
čokoládový puding
100 g
cukor
100 g
maslo

postup

1.
Z uvedených surovín spracujeme cesto a uložíme na hodinu do chladničky.
2.
Cesto rozdelíme na 2 časti a každú rozvaľkáme do tvaru obdĺžika. Každý časť potrieme čokoládovým pudingom.
3.
Puding: Z mlieka, práškového pudingu a cukru uvaríme hustý puding. Do vychladnutého pudingu pridáme maslo.
4.
Obe cestá stočíme do závinu a potom cez seba prepletieme. Pred pečením potrieme maslom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.