Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Devínske bravčové karé

ingrediencie

1500 g
bravčové karé
30 g
sardelová pasta
3 g
rasca
3 g
mletá sladká paprika
100 g
bravčová masť
30 g
soľ
50 g
hladká múka
50 g
cesnak

postup

1.
Bravčové karé vyspikujeme očisteným cesnakom, osolíme, na pekáč dáme masť, trocha vody, vložíme naň pripravené mäso a dáme do horúcej rúry upiecť.
2.
Až má mäso peknú farbu, vyberieme pekáč z rúry, mäso odložíme, do šťavy, do ktorej dáme hladkú múku, pomiešame a pekáč vložíme späť do rúry. Častejšie miešame a opražíme do žlta.
3.
Pirdáme rascu, sardelovú pastu, soľ, pár minút opražíme, pridáme sladkú papriku, zalejeme litrom vriacej vody. Pridáme pečenú mäso a necháme spolu dusiť, až je mäso mäkké.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...