Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Devínske bravčové karé

ingrediencie

1500 g
bravčové karé
30 g
sardelová pasta
3 g
rasca
3 g
mletá sladká paprika
100 g
bravčová masť
30 g
soľ
50 g
hladká múka
50 g
cesnak

postup

1.
Bravčové karé vyspikujeme očisteným cesnakom, osolíme, na pekáč dáme masť, trocha vody, vložíme naň pripravené mäso a dáme do horúcej rúry upiecť.
2.
Až má mäso peknú farbu, vyberieme pekáč z rúry, mäso odložíme, do šťavy, do ktorej dáme hladkú múku, pomiešame a pekáč vložíme späť do rúry. Častejšie miešame a opražíme do žlta.
3.
Pirdáme rascu, sardelovú pastu, soľ, pár minút opražíme, pridáme sladkú papriku, zalejeme litrom vriacej vody. Pridáme pečenú mäso a necháme spolu dusiť, až je mäso mäkké.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
banánová roláda
Najlepšie recepty na koláče a torty bez múky a lepku
Najlepšie recepty na koláče a torty bez múky a lepku
Nemôžete pšeničnú múku zo zdravotných dôvodov? Máme pre vás 12 sladkých koláčov a tort bez múky. Múku v nich hravo...
Pomarančový džús
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Určite to poznáte, prídete do obchodu k regálom s džúsmi, kde Vám zrak zamestnajú všetky tie farebné kartónové obaly,...
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.