Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Devínske bravčové karé

ingrediencie

1500 g
bravčové karé
30 g
sardelová pasta
3 g
rasca
3 g
mletá sladká paprika
100 g
bravčová masť
30 g
soľ
50 g
hladká múka
50 g
cesnak

postup

1.
Bravčové karé vyspikujeme očisteným cesnakom, osolíme, na pekáč dáme masť, trocha vody, vložíme naň pripravené mäso a dáme do horúcej rúry upiecť.
2.
Až má mäso peknú farbu, vyberieme pekáč z rúry, mäso odložíme, do šťavy, do ktorej dáme hladkú múku, pomiešame a pekáč vložíme späť do rúry. Častejšie miešame a opražíme do žlta.
3.
Pirdáme rascu, sardelovú pastu, soľ, pár minút opražíme, pridáme sladkú papriku, zalejeme litrom vriacej vody. Pridáme pečenú mäso a necháme spolu dusiť, až je mäso mäkké.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hrušky
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Jeden z mnohých druhov jesenného ovocia, ktoré sa môže pýšiť skvelou chuťou, jemnou vôňou a liečivou silou. Ak sa...
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...