Pridať recept

Spišské stehno na smotane

ingrediencie

1250 g
kuracie stehno
30 g
soľ
1 g
korenie
100 g
masť
150 g
cibuľa
150 g
mletá červená paprika
500 g
kyslá smotana
100 g
hladká múka

postup

1.
Umyté bravčové stehno osolíme, okoreníme, opečieme na horúcom tuku a vyberieme na tanier.
 
2.
Na masti speníme cibuľu, pridáme papriku i mäso a prikyté dusíme za občasného podlievania vodou.
3.
Mäkké mäso vyberieme, šťavu zahustíme kyslou smotanou, v ktorej sme rozmiešali hladkú múku a ešte chviľu povaríme.
4.
Hotovú omáčku podľaa potreby dosolíme a šťavu pretrieme cez sito.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať