Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Krupicový trhanec

ingrediencie

200 g
krupica
2 ks
vajce
2,5 dl
mlieko
3 PL
maslo
4 PL
práškový cukor
1 PL
cukor na posypanie
soľ
maliny

postup

1.
Mliekom zalejeme krupicu a necháme ju postáť asi 15 minút. S cukrom vymiešame žĺtky, pridáme štipku soli, namočenú krupicu, tuhý sneh z bielkov, zľahka premiešame a dáme piecť na pekáč vymastený roztopeným tukom.
2.
Po upečení potrháme vidličkou a posypeme cukrom. Podávame poliaty malinovým sirupom alebo kompótom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...
Plnená kapusta
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
Päť inšpirácií zo sladkej kapusty, ktoré ste už určite pripravovali, pripravujete a pripravovať budete.
Pile of Delicious
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
Základom brownies je kvalitná čokoláda. Do brownies sa používa kvalitná horká čokoláda, najideálnejší obsah kakaa je...