Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Slovenské letné čatní REKARI

1
porcia
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

130 g
ríbezle červené
1 ks
rebarbora stredne veľká
1 ks
karotka stredne veľká
12 ks
mäta prieporná lístky
1,5 ČL
cukor kryštálový
1/3 ČL
kvet muškátový

postup

2.
Ríbezle odstopkujeme, rebarboru ošúpeme, mrkvu oškrábeme, všetko umyjeme.
3.
Ríbezle popučíme, rebarboru nakrájame na tenké plátky, mrkvu nastrúhame nahrubo, mätové lístky pokrájame.
4.
Rozohrejeme pomaly maslo, keď začne voňať, pridáme cukor a za miešania ho necháme mierne skaramelizovať asi počas 5 minút.
6.
Potom ríbezle s mätou a muškátovým kvetom. Za miešanie necháme mierne rozvariť počas 5 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...