Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Slovenské letné čatní REKARI

1
porcia
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

130 g
ríbezle červené
1 ks
rebarbora stredne veľká
1 ks
karotka stredne veľká
12 ks
mäta prieporná lístky
1,5 ČL
cukor kryštálový
1/3 ČL
kvet muškátový

postup

2.
Ríbezle odstopkujeme, rebarboru ošúpeme, mrkvu oškrábeme, všetko umyjeme.
3.
Ríbezle popučíme, rebarboru nakrájame na tenké plátky, mrkvu nastrúhame nahrubo, mätové lístky pokrájame.
4.
Rozohrejeme pomaly maslo, keď začne voňať, pridáme cukor a za miešania ho necháme mierne skaramelizovať asi počas 5 minút.
6.
Potom ríbezle s mätou a muškátovým kvetom. Za miešanie necháme mierne rozvariť počas 5 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.
Osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Pripravte si tieto zakrútené dobroty z kysnutého cesta. Sú ako stvorené na raňajky a deťom do školy na desiatu...
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?