Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Slovenské letné čatní REKARI

1
porcia
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

130 g
ríbezle červené
1 ks
rebarbora stredne veľká
1 ks
karotka stredne veľká
12 ks
mäta prieporná lístky
1,5 ČL
cukor kryštálový
1/3 ČL
kvet muškátový

postup

2.
Ríbezle odstopkujeme, rebarboru ošúpeme, mrkvu oškrábeme, všetko umyjeme.
3.
Ríbezle popučíme, rebarboru nakrájame na tenké plátky, mrkvu nastrúhame nahrubo, mätové lístky pokrájame.
4.
Rozohrejeme pomaly maslo, keď začne voňať, pridáme cukor a za miešania ho necháme mierne skaramelizovať asi počas 5 minút.
6.
Potom ríbezle s mätou a muškátovým kvetom. Za miešanie necháme mierne rozvariť počas 5 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Feta cheese cubes
Kozí syr
Kozí syr
V dobe našich dedov bolo kozie mlieko a syr bežnou vecou a produktom. Dnes je tomu naopak, kozie mlieko a výrobky...
AEG
Vyvraciame mýty o indukčných varných paneloch. Toto ste možno nevedeli
Vyvraciame mýty o indukčných varných paneloch. Toto ste možno nevedeli
Indukčné panely sú obľúbené predovšetkým vďaka ich bezpečnosti. Často však u ľudí prevláda mýtus, že plyn zasa šetrí...
jablkové koláče
10 receptov na úžasné jablkové koláče
10 receptov na úžasné jablkové koláče
Jeseň sa blíži, jabĺčka dozrievajú. Jablkové koláče, na ktorých si zaručene pochutíte.