Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Výborné zavárané broskyne s cukrovym sirupom podľa našej babky

ingrediencie

4 kg
broskyne
2 litre
vody
660 g
cukru

postup

1.
Najskôr uvaríme sirup. Cukrovy sirup: 2000 ml vody uvariť spolu so 660 gramov kr. cukru. Uvaríme a zalejeme ocistene broskyne, ktoré sme dobre umyli. Uzatvorime a zasterilizujeme. Sterilizujem v hrnci s vodou, kde zavaracie poháre sú do polovice ponorene vo vode cca 15 minút od prvej bublinky v pohári..
2.
Pri tomto recepte platí..1 liter vody prevarit s 330 g cukru:-) Ja som tento rok zavarala väčšie množstvo broskýň, z jednej prepravky nám vyšlo 20 veľkých pohárov:-)
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...