Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Morčacie soté

ingrediencie

600 g
morčacie prsia
1 ks
cibuľa
3 ks
paprika
2 ks
paradajka
1 KL
hladká múka
3 PL
olej
2 PL
kečup
hydinový vývar
mleté čierne korenie
soľ

postup

1.
Morčacie prsia očistíme, umyjeme a osušíme, potom ich pokrájame na menšie rezance, okoreníme, osolíme a poprášime múkou. Cibuľu pokrájame nadrobno a potom ju speníme na oleji, pridáme morčacie prsia, kečup a krátko opražíme.
2.
Podlejeme vývarom a zakryté dusíme do mäkka. Pridáme očistenú a na rezance pokrájanú papriku, trošku podusíme, potom pridáme olúpané a nadrobno pokrájané paradajky a ešte krátko podusíme. Servírujeme s ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?