Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Morčacie soté

ingrediencie

600 g
morčacie prsia
1 ks
cibuľa
3 ks
paprika
2 ks
paradajka
1 KL
hladká múka
3 PL
olej
2 PL
kečup
hydinový vývar
mleté čierne korenie
soľ

postup

1.
Morčacie prsia očistíme, umyjeme a osušíme, potom ich pokrájame na menšie rezance, okoreníme, osolíme a poprášime múkou. Cibuľu pokrájame nadrobno a potom ju speníme na oleji, pridáme morčacie prsia, kečup a krátko opražíme.
2.
Podlejeme vývarom a zakryté dusíme do mäkka. Pridáme očistenú a na rezance pokrájanú papriku, trošku podusíme, potom pridáme olúpané a nadrobno pokrájané paradajky a ešte krátko podusíme. Servírujeme s ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.