Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Morčacie soté

ingrediencie

600 g
morčacie prsia
1 ks
cibuľa
3 ks
paprika
2 ks
paradajka
1 KL
hladká múka
3 PL
olej
2 PL
kečup
hydinový vývar
mleté čierne korenie
soľ

postup

1.
Morčacie prsia očistíme, umyjeme a osušíme, potom ich pokrájame na menšie rezance, okoreníme, osolíme a poprášime múkou. Cibuľu pokrájame nadrobno a potom ju speníme na oleji, pridáme morčacie prsia, kečup a krátko opražíme.
2.
Podlejeme vývarom a zakryté dusíme do mäkka. Pridáme očistenú a na rezance pokrájanú papriku, trošku podusíme, potom pridáme olúpané a nadrobno pokrájané paradajky a ešte krátko podusíme. Servírujeme s ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...