Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Morčacie soté

ingrediencie

600 g
morčacie prsia
1 ks
cibuľa
3 ks
paprika
2 ks
paradajka
1 KL
hladká múka
3 PL
olej
2 PL
kečup
hydinový vývar
mleté čierne korenie
soľ

postup

1.
Morčacie prsia očistíme, umyjeme a osušíme, potom ich pokrájame na menšie rezance, okoreníme, osolíme a poprášime múkou. Cibuľu pokrájame nadrobno a potom ju speníme na oleji, pridáme morčacie prsia, kečup a krátko opražíme.
2.
Podlejeme vývarom a zakryté dusíme do mäkka. Pridáme očistenú a na rezance pokrájanú papriku, trošku podusíme, potom pridáme olúpané a nadrobno pokrájané paradajky a ešte krátko podusíme. Servírujeme s ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...
jablko
(NE) obyčajné jablká!
(NE) obyčajné jablká!
Pochrumkajte si aspoň na jednom jablku denne a budete zdravý ako rybička! O tom, že ovocie a zelenina sú prospešné...