Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Morčacie soté

ingrediencie

600 g
morčacie prsia
1 ks
cibuľa
3 ks
paprika
2 ks
paradajka
1 KL
hladká múka
3 PL
olej
2 PL
kečup
hydinový vývar
mleté čierne korenie
soľ

postup

1.
Morčacie prsia očistíme, umyjeme a osušíme, potom ich pokrájame na menšie rezance, okoreníme, osolíme a poprášime múkou. Cibuľu pokrájame nadrobno a potom ju speníme na oleji, pridáme morčacie prsia, kečup a krátko opražíme.
2.
Podlejeme vývarom a zakryté dusíme do mäkka. Pridáme očistenú a na rezance pokrájanú papriku, trošku podusíme, potom pridáme olúpané a nadrobno pokrájané paradajky a ešte krátko podusíme. Servírujeme s ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.