Boršč po kyjevsky
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
hovädzie rebro
500
g
bravčové pliecko
100
g
údená slanina
100
g
cibuľa
100
g
mrkva
100
g
petržlen
100
g
olej
200
g
cvikla
100
g
rajčiakový pretlak
500
g
kyslá kapusta
20
g
mletá červená paprika
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
trochu
mletá rasca
50
g
cukor
podľa chuti
smotana
postup
1.
Na spenenú cibuľku dáme dusiť mäso pokrájané na menšie kúsky, pokrájanú zeleninu, soľ, korenie, papriku a podlejeme vodou.
2.
Vo vode uvaríme nakrájanú kyslú kapustu, do ktorej sme pridali soľ a rascu. Po 30 min varenia pridáme kapustu k mäsu a ešte krátko povaríme.
3.
Nakoniec pridáme rozškvarenú slaninu, postrúhanú cviklu a podávame so smotanou.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.