Pridať recept

Studený boršč

ingrediencie

500 g
červená repa
200 g
zemiaky
150 g
uhorka
70 g
cibuľová vňať
2 ks
uvarené vajce natvrdo
20 g
cukor
podľa chuti
ocot
podľa chuti
soľ
podľa chuti
nasekaný kôpor

postup

1.
Červenú repu očistíme, nakrájame na kocky, zalejeme vodou, pridáme lyžicu octu a varíme 20-30 min. Hotový odvar z červenej repy precedíme a necháme vychladnúť.
 
2.
Červenú repu dáme do hrnca, pridáme varené zemiaky a uhorky nakrájané na kocky, pokrájané vajcia a nadrobno krájanú cibuľovú vňať. Všetko zalejeme odvarom z červenj repy a zamiešame.
3.
Pred podávaním pridáme soľ, cukor, kôpor.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať