Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hrášková polievka

ingrediencie

400 g
sterilizovaného hrášku
5 strúčikov
cesnak
400 g
zemiaky
200 g
maslo
2 PL
hladká múka
1 PL
sladká paprika

postup

Zemiaky varíme s hráškom a cesnakom do mäkka a dosolíme. Nakoniec zahustíme zápraškou, ktorú si pripravíme z hladkej múky, mletej sladkej papriky a papriky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
infinity222
28.11.2015 10:38 | |
+3 -0
Ja osobne do nej pridávam ešte pochúťkovú smotanu na zjemnenie...a nedávam červenú papriku. Pekne rozmixovat, na vrch krutóniky alebo hrianka do ruky. Polievočka je rýchla, jednoduchá, sýta a veľmi chutná. Ďakujem za tento recept. (y)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...