Pridať recept

Cigánsky guláš

ingrediencie

600 g
bravčové pliecko
5 ks
rajčiak
1 ks
cibuľa
1 PL
hladká múka
3 PL
masť
mletá červená sladká paprika
rasca
voda
soľ

postup

1.
Pol dávky nadrobno pokrájanej cibule speníme na 2 lyžiciach masti, pridáme na kocky pokrájané mäso, osolíme a pridáme mletú papriku, rascu a všetko spolu podusíme. Neskôr trošku podlejeme horúcou vodou. Ako náhle je mäso takmer mäkké, necháme šťavu vydusiť na tuk, zaprášime múkou, popražíme, pridáme pokrájané paradajky, opäť trochu podlejeme vodou, rozmiešame a dusíme mäso domäkka.
 
2.
Zvyšnú cibuľu opražíme na lyžici masti a pred podávaním ňou posypeme guláš. Servírujeme s varenými zemiakmi prípadne s ryžou alebo cestovinami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Zemiakový guláš s údeninou v chrumkavom bochníku: Hotový za 30 minút
Falošný guláš v chrumkavom bochníku: Rýchlo, lacno a chutne
Milujeme rýchle a sýte jedlá. Bonusom je, ak sú zároveň aj lacné. Tento falošný guláš spĺňa všetky kritéria...
Kotlíkový guláš
Rady a tipy pre vždy dokonalý guláš
Chystáte sa variť guláš? Prečítajte si nasledovné odporúčania, ktoré vás bezpečne dovedú k dokonalému...
Lečo guláš
Lečo guláš: Bravčový guláš s augustovou zeleninou
Jednoduchý guláš, ktorý chutí a vonia ako leto samo.
Kotlíkový guláš
Ako pripraviť najlepší kotlíkový guláš?
Američania a Austrálčania majú barbecue, Angličania milujú pikniky a my si leto nevieme predstaviť bez toho, aby...
Slepý guláš
Urobte odrazu plný hrniec! Starý, zabudnutý recept na SLEPÝ GULÁŠ, hotový do 30 minút! Taký dobrý, že ho budete chcieť variť až do konca pôstu
Výborný guláš, ktorý zasýti a nahradí aj hlavný chod. Jednoduchý recept, ktorý vyskúšajte ešte dnes.