Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Broskyňový koláč

6
porcií
65
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

320 g
polohrubá múka
300 g
práškový cukor
1 balíček
vanilkový cukor
100 ml
mlieko
100 ml
olej
3 ks
vajce
2 KL
kypriaci prášok do pečiva
1 PL
broskyňový lekvár
1 konzerva
zavárané broskyne
trochu
práškový cukor na posypanie

postup

1.

V miske zmiešame vajíčka s práškovým a vanilkovým cukrom. Postupne primievame mlieko, olej a nakoniec pridáme múku zmiešanú s kypriacim práškom do pečiva a lekvár. Všetko spolu premiešame a cesto vylejeme na plech vymastený tukom a vysypaný múkou.

2.

Broskyne scedíme, pokrájame na menšie kúsky a uložíme ich na cesto. Koláč pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 180°C. Vychladnutý koláč pokrájame a posypeme práškovým cukrom.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
N.ada
19.7.2017 18:10 | |
+14 -1
....a to nie je recept na väčší plech? :)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.