Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zeleninová polievka s kúskami mäsa

6
porcií
90
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
kuracie mäso
podľa chuti
soľ
3 ks
celé čierne korenie
3 ks
celé nové korenie
1 ks
bobkový list
300 g
koreňová zelenina
1 PL
vegeta
1 ks
cibuľa
1 strúčik
cesnak
trochu
petržlenová vňať

postup

1.

Kuracie mäso poriadne umyjeme pod tečúcou vodou. Dáme ho do hrnca, dochutíme soľou a zalejeme vodou. Pridáme očistenú a na kocky alebo kolieska nakrájanú koreňovú zeleninu, celú olúpanú cibuľu, strúčik cesnaku, korenie a bobkový list. Prisypeme trochu vegety a polievku varíme na miernom ohni.

2.

Po uvarení polievky vyberieme kuracie mäso, nakrájame ho alebo natrháme na menšie kúsky a dáme ho do tanierov. Zalejeme ho polievkou, dochutíme soľou a petržlenovou vňaťou. Podávame s opečeným chlebom alebo bagetkou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Zemiakové placky
TOP 5 receptov na zemiakové placky
TOP 5 receptov na zemiakové placky
Vašich päť naj postupov na prípravu jedného z najobľúbenejších slovenských jedál.
Karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Nápaditý spôsob ako si pripraviť naozaj vynikajúce samostatné jedlo či prílohu z jednej z najzdravších zelenín.
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...