Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Palacinková torta s jahodami, džemom a tvarohom

6
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

10 ks
upečená palacinka

Plnka:

500 g
mäkký tvaroh
100 ml
kyslá smotana
2 balíčky
vanilkový cukor
100 g
práškový cukor
1 téglik
jahodový džem
trochu
čerstvé jahody

postup

1.

V miske si zmiešame tvaroh, kyslú smotanu, vanilkový a práškový cukor. Každú pripravenú palacinku potrieme jahodovým džemom a trochou tvarohovej plnky. Palacinky ukladáme na seba, aby sme vytvorili palacinkovú tortu. Potom tortu dáme do chladničky aby poriadne stuhla a dobre sa krájala.

2.

Tortu pokrájame na trojuholníky a podávame ju s čerstvými jahodami.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
Raňajky
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Pozrite sa, čo zvoliť na raňajky, aby bol váš deň plný energie a pohody.
Seasoning spices
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých ochucovadiel. Vždy...