Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Palacinková torta s jahodami, džemom a tvarohom

6
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

10 ks
upečená palacinka

Plnka:

500 g
mäkký tvaroh
100 ml
kyslá smotana
2 balíčky
vanilkový cukor
100 g
práškový cukor
1 téglik
jahodový džem
trochu
čerstvé jahody

postup

1.

V miske si zmiešame tvaroh, kyslú smotanu, vanilkový a práškový cukor. Každú pripravenú palacinku potrieme jahodovým džemom a trochou tvarohovej plnky. Palacinky ukladáme na seba, aby sme vytvorili palacinkovú tortu. Potom tortu dáme do chladničky aby poriadne stuhla a dobre sa krájala.

2.

Tortu pokrájame na trojuholníky a podávame ju s čerstvými jahodami.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept:
Sladké dobroty s minimom kalórií
Sladké dobroty s minimom kalórií
5 vynikajúcich dezertov, ktoré si môžete vychutnávať bez výčitiek.
Nabitá kuchárka
Nabitá kuchárka na každý deň
Nabitá kuchárka na každý deň
Inšpirujte sa 70 zdravými receptami, ktoré pre vás pripravilo viac než 40 najlepších slovenských trénerov a osobností...
magické cupcaky
Lahodné recepty na cupcaky a mafiny
Lahodné recepty na cupcaky a mafiny
Nová knižka Magické cupcaky a mafiny od dvoch skúsených cukrárok Paulíny Frankovej a Barbory Húbekovej je plná sladkých...