Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Syrový koláč so slaninou a feferónkami

4
porcie
65
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

Cesto:

250 g
polohrubá múka
300 g
biely jogurt
1 ks
vajce
1/2 balíček
kypriaci prášok do pečiva
podľa chuti
soľ

Plnka:

130 g
olomoucké syrečky
1 štipka
rasca
1 štipka
mleté čierne korenie
1 štipka
soľ
150 g
slanina
3 ks
feferónka

postup

1.

Múku zmiešame s kypriacim práškom do pečiva, primiešame jogurt, soľ a vajíčko. Vypracujeme hladké cesto, ktoré rozotrieme na plech vymastený tukom a vysypaný múkou.

2.

Na cesto dáme nastrúhané syrčeky, na tenké plátky nakrájanú slaninu a na kolieska nakrájané feferónky. Zmes dochutíme soľou, korením, rascou a dáme piecť do vyhriatej rúry.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.