Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bulharské kotlety

4
porcie
60
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

trochu
olej
1 ks
cibuľa
1 ks
zelená paprika
2 ks
paradajka
2 ks
kotleta
5 ks
šampiňóny
5 ks
kozí roh
1 PL
horčica
1 PL
kečup
1 PL
maggi korenie
1 PL
worčestrová omáčka
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie

postup

1.
Na oleji orestujeme cibuľu dozlata, pridáme na kocky nakrájanú papriku, paradajky, kozie rohy a šampiňóny nakrájané na plátky.
2.
Na tento základ dáme naklepané, osolené a okorenené kotlety, ktoré vopred z oboch strán opečieme. Potom prikryjeme prikrývkou a dusíme, pokiaľ kotlety zmäknú. Pokiaľ treba, podlejeme trochou vody.
3.
Mäkké kotlety vyberieme a základ zahustíme horčicou a kečupom. Dochutíme worcestrom a maggi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?