Bulharské kotlety
4
porcie
60
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
trochu
olej
1
ks
cibuľa
1
ks
zelená paprika
2
ks
paradajka
2
ks
kotleta
5
ks
šampiňóny
5
ks
kozí roh
1
PL
horčica
1
PL
kečup
1
PL
maggi korenie
1
PL
worčestrová omáčka
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
postup
1.
Na oleji orestujeme cibuľu dozlata, pridáme na kocky nakrájanú papriku, paradajky, kozie rohy a šampiňóny nakrájané na plátky.
2.
Na tento základ dáme naklepané, osolené a okorenené kotlety, ktoré vopred z oboch strán opečieme. Potom prikryjeme prikrývkou a dusíme, pokiaľ kotlety zmäknú. Pokiaľ treba, podlejeme trochou vody.
3.
Mäkké kotlety vyberieme a základ zahustíme horčicou a kečupom. Dochutíme worcestrom a maggi.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.