Bulharské kotlety
4
porcie
60
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
trochu
olej
1
ks
cibuľa
1
ks
zelená paprika
2
ks
paradajka
2
ks
kotleta
5
ks
šampiňóny
5
ks
kozí roh
1
PL
horčica
1
PL
kečup
1
PL
maggi korenie
1
PL
worčestrová omáčka
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
postup
1.
Na oleji orestujeme cibuľu dozlata, pridáme na kocky nakrájanú papriku, paradajky, kozie rohy a šampiňóny nakrájané na plátky.
2.
Na tento základ dáme naklepané, osolené a okorenené kotlety, ktoré vopred z oboch strán opečieme. Potom prikryjeme prikrývkou a dusíme, pokiaľ kotlety zmäknú. Pokiaľ treba, podlejeme trochou vody.
3.
Mäkké kotlety vyberieme a základ zahustíme horčicou a kečupom. Dochutíme worcestrom a maggi.
Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.
Odporúčané recepty
Vybrali sme pre vás
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:

najkucharka
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.