Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bulharské kotlety

4
porcie
60
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

trochu
olej
1 ks
cibuľa
1 ks
zelená paprika
2 ks
paradajka
2 ks
kotleta
5 ks
šampiňóny
5 ks
kozí roh
1 PL
horčica
1 PL
kečup
1 PL
maggi korenie
1 PL
worčestrová omáčka
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie

postup

1.
Na oleji orestujeme cibuľu dozlata, pridáme na kocky nakrájanú papriku, paradajky, kozie rohy a šampiňóny nakrájané na plátky.
2.
Na tento základ dáme naklepané, osolené a okorenené kotlety, ktoré vopred z oboch strán opečieme. Potom prikryjeme prikrývkou a dusíme, pokiaľ kotlety zmäknú. Pokiaľ treba, podlejeme trochou vody.
3.
Mäkké kotlety vyberieme a základ zahustíme horčicou a kečupom. Dochutíme worcestrom a maggi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Sladkokyslé huby
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Hubárska sezóna vrcholí. Hádam väčšina z nás vybehne do prírody si čo to nazbierať. Či si budete huby pripravovať...
Raw sweet potatoes
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
5 jednoduchých a chutných pokrmov zo sladkých zemiakov, ktoré si okamžite zamilujete.