Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cuketové lečo

2
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
cuketa žltá
1 ks
cuketa zelená
1 ks
cibuľa
1 ks
paprika
2 ks
paradajka
pikantná klobása
prerastená slanina
feferónka
cesnak
mleté čierne korene
celá rasca
soľ

postup

2.
pridáme najskôr nakrájanú papriku a feferónku a chvíľu opražíme, potom pridáme cuketu,cesnak, paradajky ktoré môžeme spariť horúcou vodou a ošúpať, osolíme a okoreníme
3.
zeleninu dusíme pod pokrievkou asi 5-10 minút, podľa množstva, potom pridáme nakrájanú klobásku, slaninu prípadne šunku a dusíme do mäkka
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
Raňajky
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Pozrite sa, čo zvoliť na raňajky, aby bol váš deň plný energie a pohody.
Seasoning spices
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých ochucovadiel. Vždy...