Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cuketa a´la carbonara

3
porcie
30
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
špagety
2 ks
žĺtok
100 ml
smotana na šľahanie
2 ks
mladá cuketa
slanina
40 g
parmezán
soľ
mleté čierne korene
tymian

postup

3.
Slaninku vyškvaríme, pridáme cuketu, ochutíme korením a tymiánom. Smažíme niekoľko minút.
4.
Syr nastrúhame, žltky zmiešame so smotanou a pridáme parmezán - to je naša omáčka.
8.
Poriadne premiešame. Na tanieri ich posypeme parmezánom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
N.ada
5.3.2015 18:49 | |
+1 -0
výborne boli :)
eruska25
10.1.2015 09:25 | |
+0 -0
Asi sa obávaš surových žĺtkov. Ale nemôže sa nič stať, pretože cukety sú vriace, špagety tiež. A keď na to nalejeme omáčku, dobre premiešame, tie žĺtky sa akoby v tom uvarili.
N.ada
9.1.2015 15:53 | |
+0 -0
do omáčky musia tie žĺtka?
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Sušené slivky
Sušené ovocie je zdravé, stačí si ho dopriať s mierou!
Sušené ovocie je zdravé, stačí si ho dopriať s mierou!
Medzi najstaršie spôsoby spracovania ovocia patrí sušenie, pretože takýmto spôsobom sa podstatne predĺži doba jeho...
Zemiakové placky
Zemiakové placky 10 x inak
Zemiakové placky 10 x inak
Čo dnes na večeru? Ľahká a chutná pomoc v podobe tradičných i menej tradičných podlesníkov.
French crepes
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Flambovanie má základ vo francúzskom slove “ flamber“, čo v preklade znamená horieť. Tento spôsob úpravy jedla patrí...