Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cuketa a´la carbonara

3
porcie
30
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
špagety
2 ks
žĺtok
100 ml
smotana na šľahanie
2 ks
mladá cuketa
slanina
40 g
parmezán
soľ
mleté čierne korene
tymian

postup

3.
Slaninku vyškvaríme, pridáme cuketu, ochutíme korením a tymiánom. Smažíme niekoľko minút.
4.
Syr nastrúhame, žltky zmiešame so smotanou a pridáme parmezán - to je naša omáčka.
8.
Poriadne premiešame. Na tanieri ich posypeme parmezánom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
N.ada
5.3.2015 18:49 | |
+1 -0
výborne boli :)
eruska25
10.1.2015 09:25 | |
+0 -0
Asi sa obávaš surových žĺtkov. Ale nemôže sa nič stať, pretože cukety sú vriace, špagety tiež. A keď na to nalejeme omáčku, dobre premiešame, tie žĺtky sa akoby v tom uvarili.
N.ada
9.1.2015 15:53 | |
+0 -0
do omáčky musia tie žĺtka?
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Mrežovník
Čaro mrežovníkov
Čaro mrežovníkov
5 spôsobov ako zamrežovať chutné plnky v prekrásnom a pritom tak jednoduchom koláči.
Repový brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
Základ brownies síce tvorí čokoláda, maslo, cukor a vajcia, ale trochu múky v tradičných receptoch predsa nájdete...
Fotorecept:
Sladké dobroty s minimom kalórií
Sladké dobroty s minimom kalórií
5 vynikajúcich dezertov, ktoré si môžete vychutnávať bez výčitiek.