Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cuketová teplá nátierka

4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
malé cukety alebo jedna väčšia
1 ks
sladká červená paprika
1 ks
cibuľa
2 ks
cesnakové strúčiky
50 g
strúhaný tvrdý syr
hrstí
nasekaná petržlenová vňať
soľ
olej
mleté čierne korenie
topinky

postup

1.
Cuketu olúpeme, rozpolíme, vyberieme jadierka a nastrúhame na hrubom strúhadle
6.
Musí byť vydusená voda. Odstavíme z ohňa a do horúceho dáme petržlenovú vňať a syr.Zamiešame.
7.
Topinky potrieme cesnakom a teplé naložíme. No proste je to mňam.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
smaženie
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Pri mojich prednáškach či seminároch o intolerancii na potraviny padajú najčastejšie otázky práve o lepku. Ako ho...
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...