Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hovädzí Stroganov

ingrediencie

1500 g
sviečkovica
1 dl
kyslá smotana
20 g
horčica
300 g
cibuľa
20 g
hladká múka
300 g
olej
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie

postup

1.
Mäso zo sviečkovice nakrájame na menšie kúsky a naklepeme, ostatné pokrájame na prúžky.
2.
Cibuľu postrúhame a dáme na olej, do ktorej pridáme osolené, okorenené mäso. Spolu opekáme asi 3 min.
3.
Zalejeme kyslou smotanou, povaríme, pridáme horčicu a dochutíme. Podávame s opraženými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...
Walnuts
Viete správne skladovať orechy?
Viete správne skladovať orechy?
Orechy naozaj právom patria medzi superpotraviny. Sú zdrojom zdravých tukov, znižujú cholesterol, pôsobia v tele...