Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hovädzí Stroganov

ingrediencie

1500 g
sviečkovica
1 dl
kyslá smotana
20 g
horčica
300 g
cibuľa
20 g
hladká múka
300 g
olej
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie

postup

1.
Mäso zo sviečkovice nakrájame na menšie kúsky a naklepeme, ostatné pokrájame na prúžky.
2.
Cibuľu postrúhame a dáme na olej, do ktorej pridáme osolené, okorenené mäso. Spolu opekáme asi 3 min.
3.
Zalejeme kyslou smotanou, povaríme, pridáme horčicu a dochutíme. Podávame s opraženými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.
Mrkvová polievka
Delikátne polievky z letnej záhradky
Delikátne polievky z letnej záhradky
Päť polievok, ktoré chutne využívajú čerstvé plody leta.