Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Langet po gruzínsky

ingrediencie

1500 g
hovädzia sviečkovica
200 g
olej
300 g
cibuľa
100 g
rajčiakový pretlak
2 dl
červené víno
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie

postup

1.
Z očistenej sviečkovice nakrájame medailóniky, mierne naklepeme, osolíme a okoreníme. Na oleji z oboch strán opečieme.
2.
Mäso vyberieme a do oleja dáme nadrobno pokrájanú cibuľu a rajčinový pretlak. Podlejeme vodou, dusíme a nakoniec zjemníme červeným vínom.
3.
Takto pripravenou omáčkou polievame opečené medailóniky. Podávame s varenými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...
Walnuts
Viete správne skladovať orechy?
Viete správne skladovať orechy?
Orechy naozaj právom patria medzi superpotraviny. Sú zdrojom zdravých tukov, znižujú cholesterol, pôsobia v tele...