Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Langet po gruzínsky

ingrediencie

1500 g
hovädzia sviečkovica
200 g
olej
300 g
cibuľa
100 g
rajčiakový pretlak
2 dl
červené víno
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie

postup

1.
Z očistenej sviečkovice nakrájame medailóniky, mierne naklepeme, osolíme a okoreníme. Na oleji z oboch strán opečieme.
2.
Mäso vyberieme a do oleja dáme nadrobno pokrájanú cibuľu a rajčinový pretlak. Podlejeme vodou, dusíme a nakoniec zjemníme červeným vínom.
3.
Takto pripravenou omáčkou polievame opečené medailóniky. Podávame s varenými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.
Mrkvová polievka
Delikátne polievky z letnej záhradky
Delikátne polievky z letnej záhradky
Päť polievok, ktoré chutne využívajú čerstvé plody leta.