Rostovská roštenka
nízka
náročnosť
ingrediencie
1500
g
hovädzia roštenka
150
g
olej
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
300
g
cibuľa
50
g
maslo
postup
1.
Roštenku pokrájame na rezne, naklepeme, okrajové blany narežeme, posolíme, okoreníme a na rozpálenom tuku po oboch stranách opečieme.
2.
Cibuľu pokrájame na kolieska, ktoré na tuku opražíme. Šťavu podlejeme vodou, krátko povaríme a zjemníme maslom.
3.
Podávame s opekanými zemiakmi.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.