Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Domáca sekaná

ingrediencie

500 g
zadné hovädzie mäso
1000 g
bravčové pliecko
250 g
žemľa
100 g
cibuľa
30 g
cesnak
3 ks
vajce
150 g
tuk
100 g
maslo
podľa chuti
mleté čierne korenie
soľ

postup

1.
Mäso zomelieme s namočenou žemľou a cesnakom, osolíme, okoreníme, pridáme vajcia a dobre zamiešame.
2.
Z masy sformujeme fašírky v tvare kotlety, ktoré opečieme po oboch stranách na tuku. Podávame so zemiakovou kašou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...
Plnená kapusta
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
Päť inšpirácií zo sladkej kapusty, ktoré ste už určite pripravovali, pripravujete a pripravovať budete.
Pile of Delicious
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
Základom brownies je kvalitná čokoláda. Do brownies sa používa kvalitná horká čokoláda, najideálnejší obsah kakaa je...