Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Domáca sekaná

ingrediencie

500 g
zadné hovädzie mäso
1000 g
bravčové pliecko
250 g
žemľa
100 g
cibuľa
30 g
cesnak
3 ks
vajce
150 g
tuk
100 g
maslo
podľa chuti
mleté čierne korenie
soľ

postup

1.
Mäso zomelieme s namočenou žemľou a cesnakom, osolíme, okoreníme, pridáme vajcia a dobre zamiešame.
2.
Z masy sformujeme fašírky v tvare kotlety, ktoré opečieme po oboch stranách na tuku. Podávame so zemiakovou kašou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...