Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Domáca sekaná

ingrediencie

500 g
zadné hovädzie mäso
1000 g
bravčové pliecko
250 g
žemľa
100 g
cibuľa
30 g
cesnak
3 ks
vajce
150 g
tuk
100 g
maslo
podľa chuti
mleté čierne korenie
soľ

postup

1.
Mäso zomelieme s namočenou žemľou a cesnakom, osolíme, okoreníme, pridáme vajcia a dobre zamiešame.
2.
Z masy sformujeme fašírky v tvare kotlety, ktoré opečieme po oboch stranách na tuku. Podávame so zemiakovou kašou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pohánková múka
Prehľad bezlepkových múk - ktorú a kam vhodne použiť
Prehľad bezlepkových múk - ktorú a kam vhodne použiť
Kde sú tie časy, kedy v obchodoch v regáli boli v ponuke len hladká, hrubá a polohrubá múka? Dnes už v obchodoch...
Olivovy olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Na pultoch je dnes na výber také množstvo olivových olejov, že nájsť medzi nimi tie naozaj kvalitné môže byť skutočný...
Maďarský guláš
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Slovenská ryža ako súčasť potravinových zásob dávnych dobyvateľských výprav až po nezameniteľnú prílohu k hovädziemu...